Vásárlás

Fali gázkazán villamos védettséggel

Fali gázkazán

Nagyon meg kell gondolnunk, hogy milyen készüléket vásárolunk a víz felmelegítése érdekében. Nem elég, ha a fali gázkazán kiemelkedő teljesítménnyel bír, mert az esetében a minőség is igen fontos szerepet játszik. Lényeges, hogy az őrláng könnyen begyújtható legyen, mert ezzel jelentősen könnyebbé válik a használata. A villamos védettségről sem szabad megfeledkezni, hiszen a fürdőszobában gyakran fröccsen ki a víz. A blokkolásgátló, valamint a fagyvédelmi funkció is igen fontos szereppel bír. Szükség esetén, akár külön hőmérséklet-érzékelőt is lehet hozzá venni. Az ideális az, ha a fali gázkazán magas hatásfokkal rendelkezik.

A meleget.hu weboldalon pontosan fel van tüntetve számmal ez a jellemző. Nem szabad figyelmen kívül hagyni az energetikai osztályt sem, hiszen ez határozza meg, hogy havi szinten mennyibe fog kerülni az üzemeltetés. A digitális hőmérséklet-kijelzésnek köszönhetően, nagyon egyszerű feladatnak bizonyul a kezelés. A hibakódok megjelenítésének hála, azonnal kiderülhet az is, hogy pontosan mi a baja a fali gázkazánnak. Persze évente legalább egyszer érdemes sort keríteni a karbantartására. Szerencsére, a zajszintje egyáltalán nem magas, éppen ezért nem zavaró a használata. A folyamatos láng-modulációnak, illetve az ionizációs lángőrzésnek köszönhetően, a készülék üzemeltetése nem ütközik akadályba.

A fali gázkazánhoz tartozó csomagban vannak olyan szerelvények, amelyeket feltétlenül bele kell építeni a rendszerbe. A webshopban igen sokféle berendezés közül tudunk választani. A FÉG, az Immergas, a Bosch, a Biasi és az Ariston termékei soha nem okoznak csalódást, a kiváló minőségüknek köszönhetően. Az internetes áruházban igen sokszínűek az árak. Egy átlagos fali gázkazán körülbelül 130-313 ezer Forint közötti összegbe kerül. Változó, hogy melyik modell milyen jellemzőkkel bír, ezért érdemes készítenünk egy összehasonlítást. Ennek a segítségével gyorsan kiderülhet, hogy az esetünkben melyik modell jelenti a lehető legjobb vételt.

Ha akarjuk, akkor egy szerelő véleményét is ki tudjuk kérni a döntés meghozatala előtt. Lényeges, hogy a beszerelésnek semmiképpen ne kezdjünk neki egyedül, mert ez életveszélyes! A műveletet kizárólag egy tapasztalt szerelő végezheti el. A helyes üzembe helyezést követően, a fali gázkazán igen sokáig marad majd használható a kiváló minőségű alkatrészeinek köszönhetően. Mivel kismérettel rendelkezik, ezért a garzonlakások esetében is remek vételt jelent. A világhálón pontosan fel van tüntetve a szélessége, a magassága és a mélysége, ezért le tudjuk mérni, hogy mekkora helyet foglal a fali gázkazán.

Back To Top