Webáruház

Fali kerékpártartó akár több darab számára

Kerékpártárolás felsőfokon
Kerékpártárolás felsőfokon

A kerékpár az egyik legizgalmasabb emberi találmány, hiszen egy olyan jármű, aminek a működtetése az emberi erőkifejtésen alapszik, nem pedig valamilyen üzemanyag használatán.

Azok a családok, ahol mindenkinek van egy biciklije, egy adott pillanatban előfordulhat, hogy elfogy a tároló hely. A fali kerékpártartó megoldás lesz ebben az esetben, hiszen pincében, garázsban, tárolókban egyaránt tökéletesen kihasználható általa a szűkös hely.

A honlapunkon található modellek között mindenki meglelheti a számára ideális változatot. Némelyik falra rögzíthető, mások a mennyezetre, nem utolsó sorban pedig a klasszikus tárolók is beszerezhetők ugyanitt. A fali kerékpártartó mellett, természetesen ponyvát is forgalmazunk, így aki a szabadban, a kert végében tartja a kétkerekűjét, az is könnyedén megvédheti az időjárási viszontagságoktól.

Természetesen nemcsak otthoni célra készült fali kerékpártartó tulajdonosa lehet, hiszen vásárolhat olyan utánfutót is, amit a kocsi vonóhorgára akaszthat, így utazáskor, kiránduláskor lehetősége nyílik kerékpárt is magával vinni.

Back To Top