Vásárlás

Fali klíma prémium minőségben

Fali klíma

Folyamatosan melegszik az idő, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy még a nagy kánikula megérkezése előtt beszereltetnek egy légkondicionálót. Ennek nincsen semmilyen akadálya, hiszen a meleget.hu oldalon kedvezményes árért cserébe kapható fali klíma.

Az üzembe helyezés gyakorlatilag bármelyik szobában lehetséges. A kiváló energiaosztálynak köszönhetően nem lesz drága az üzemeltetés. A fali klíma pedig nem okoz csalódást abban az esetben sem, ha kint éppen tombol a kánikula.

A számos funkciónak köszönhetően igazi élményt jelent majd a használat. A legmodernebb típusok már nemcsak hűteni és fűteni, hanem párátlanítani is tudnak. A halk fali klíma akár pihenés vagy alvás alatt is üzemeltethető. A turbó üzemmód gondoskodik arról, hogy kiválasztott helyiség rövid idő leforgása alatt lehűljön vagy felmelegedjen.

Ráadásul, a fali klíma kezelése igazán egyszerű a távirányítónak köszönhetően. Az időzítésre 24 órás időszakon belül van lehetőség. Mivel a szűrő mosható, ezért könnyen el lehet kerülni a szennyeződések lerakódását.

Back To Top