Webáruház

Fantasztikusan hatékony Swep lemezes hőcserélő

A SWEP lemezes hőcserélő elterjedt
A SWEP lemezes hőcserélő elterjedt

A webáruházak már Magyarországon is egyre elterjedtebbek, és ebben az a fantasztikus, hogy nemcsak a hétköznapi emberek használják ezt a vásárlási lehetőséget, hanem a cégek is. A Swep lemezes hőcserélő egyszerűen beszerezhető az F2 Komplex oldaláról is, de mielőtt valaki megrendelne egyet, jól figyelje meg a paramétereket is.

Azt tudni kell, hogy ezeket a berendezéseket standard méretekben is gyártják, ugyanakkor, ha valakinek egyedi igényei lennének, akkor a cég ahhoz igazodva gyártja le. A Swep lemezes hőcserélő talán egyik legnépszerűbb kivitelezése a forrasztott, mivel ez sokféle területen hasznos lehet.

Amint az az előzőekben is említve volt, ezeket a rendszereket teljesen egyedi méretekre is gyártják, ha szükség van erre, így ennek függvényében változik a méret, a kialakítás, a lemezszám és a csatlakozók típusa. A Swep lemezes hőcserélő tisztítása egyszerű, hiszen tiszta vízzel, illetve citromsavval történik. A szerkezet belsejében levő üzemi közeg nemcsak víz, hanem egyéb ipari folyadékok, gázok is lehetnek.

Back To Top