Szolgáltatás

A fém polcrendszer előnyös tulajdonságai

Fém polcrendszer

Polcot lehet készíteni fából, fémből, de még üvegből is. A kérdés az, hogy dekoratív vagy strapabíró eszközre van szükségünk. Ha a nagyobb teherbírás és a tartósság a cél, akkor mindenképpen a fém polcrendszer mellett kell döntenünk.

Ezek ugyan nem a legdesignosabb elemek, de tartósságukra és teherbírásukra nem lehet panasz. Egy raktárépületben vagy irodaházban pedig ez az elsődleges szempont. A fém polcrendszer más előnyökkel is rendelkezik.

Az elemekből álló rendszert igen könnyen össze lehet rakni, illetve szét lehet szedni, így szükség esetén könnyen áthelyezhetőek. Ideális megoldás lehet ez a nagy áruházak raktáraiban, de az irattárakban is hasznos kiegészítő lehet.

A tárgyak rendszerezése így sokkal egyszerűbb lesz és mindennek meglesz az állandó helye. A műhelyekben is fontos szerepet játszik egy erős fém polcrendszer, amire bátran lehet pakolni a nehéz alkatrészeket, szerszámokat. A Salgó fém polcrendszer a minőséget képviseli, amit ma már könnyen megvásárolhat bárki, hiszen az interneten is elérhető a termék.

Back To Top