előnyös fizura
Szolgáltatás

Férfi frizurák: neked milyen lesz a stílusod 2020-ban?

előnyös fizura
Előnyös fizura

A divatos férfi hajviselet a vonzó megjelenés és a kifogástalan stílus kulcsa. Ez a tendencia egyre szélesebb körben van elterjedőben az emberiség erősebbik felének körében. Ez számukra nem csupán hajvágás, hanem az önkifejezés egyik módja. Ezért azt tanácsoljuk nekik, hogy mielőtt fodrászhoz mennének, ismerjék meg a stylistok által kínált divat-trendeket. Sosem szabad alábecsülni, hogy mennyire tud segíteni egy új, előnyös fizura. Ugyanakkor ennek meg kell felelnie a viselője életritmusának, a tevékenységének, a ruházata típusának és stílusának.

Manapság egyre inkább elterjedtek az olyan speciális fodrászatok, mint az A76 borbély szalon is, ami egy olyan hely, ahol a férfiak egy hajvágás vagy nyírás alatt kellemes beszélgetést folytathatnak valóban maszkulin témákról. Itt tudják, hogy a férfi frizurák már régóta kiléptek az “egyszerű és rövid” szerepkörből. Napjainkban szinte ugyanannyi van belőlük, mint a női változatokból. Ez a tendencia pedig 2020-ban csak tovább fokozódik: a férfi frizurák még vagányabbak, még fiatalosabbak és még szokatlanabbak lettek!

Tény, hogy az örök fiatalság újra trendi, a hajvágás pedig egyre excentrikusabb, élénkebb és fiatalosabb. A stylistok nem engedik, hogy bármilyen korábbi megoldás visszatérjen a divatba, hanem újabb és újabb lehetőségeket találnak ki. Az A76 barbershop királynői már tudják, hogy 2020-ban hódítani fog a pajesz, a vágott vagy borotvált tarkó, az aszimmetria és a látható hosszúságbeli különbségek a frizurán belül. Amint látható, ezek a trendek együttesen hihetetlenül dinamikus és élénk megjelenést alkotnak.

A szalonmesterek könnyedén beilleszthetik ezeket a részleteket bármilyen modern férfi frizurába, amivel azonnal fiatalabbá és vonzóbbá teszik az ügyfelet. A divatos undercutnak 2020-ban egy jól látható elválasztást kell kapnia, ami elkülöníti a hosszúkás és a nagyon rövid szálakat. Ez nemcsak menőnek, hanem kissé fenyegetőnek is tűnik, ami növeli a férfiak önbizalmát. Tehát divatos frizurából idén sem lesz hiány. Ki választott már magának az új trendből?

Back To Top