áfonyás heets
Webáruház

Finom áfonyás heets a webshopban

Egyre többen szeretnének megszabadulni a dohányzás káros hatásaitól, a kellemetlen füstszagtól, ami átlengi a ruháikat, hajukat. Az áfonyás heets kifejezetten kellemes illatú és ízű egyaránt. Egy ilyen hevítőrúddal a leheletünk sem lesz állandóan dohányszagú, a többi előnyös hatásáról nem is beszélve.

Sokan szeretnék letenni végleg a cigarettát, azonban köztudott, hogy sajnos ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt sokan gondolják. A nikotin függőség ugyanis rendkívül erős. Az áfonyás heets elérhető különböző nikotin tartalmú változatban azoknak, akik a fokozatos leszokást részesítik előnyben és nikotinmentes kivitelben, akiknek inkább már csak a szokás miatt van szükségük „cigarettázásra”.

A finom áfonya ízű hevítőrúd hevítő készülék nélkül nem használható, meggyújtani pedig tilos! Az áfonyás heets összetétele minden esetben különböző teakeverékből áll, dohány terméket egyáltalán nem tartalmaz. A hevitorudaruhaz.hu webshopban többféle ízesítésű heets megvásárolható, ahogy a készülékek, tokok és aroma golyók is.

Back To Top