Fiskars metszőolló
Vásárlás

Fiskars metszőollóval könnyen megy a munka

Fiskars metszőolló
Fiskars metszőolló

Az egyik legfontosabb tevékenység a kertben a metszés, de csak jó minőségű szerszámmal érdemes nekifogni. Az üzletünkben kapható finn gyártmányú Fiskars metszőolló minden minőségi követelménynek megfelel. De mi is kell ahhoz, hogy valóban megelégedésünkre szolgáljon egy ilyen szerszám? Elsősorban kifogástalan anyagokból készül, másodsorban a kialakításakor figyel a gyártó az ergonómiára.

Fontos ugyanis, hogy mire az egész kertet körbejárjuk, ne álljon be a kezünk a görcstől. A Fiskars metszőollóval könnyű dolgozni, mert annak ellenére, hogy a penge erős acélból készült, maga az eszköz könnyű. A neves gyártó természetesen azt is figyelembe veszi, hogy milyen célra használják majd.

A zöld, élő ágak metszéséhez mellévágó, míg a száraz, elhalt részek eltávolításához rávágó ollót kínál. Ezekre a különbségekre szükség van a precíz és pontos vágásokhoz, hogy a növény ne roncsolódjon, a regenerálódás pedig mihamarabb bekövetkezzen. Természetesen Fiskars metszőollót különböző méretekben találunk, hiszen a tenyér mérete is igen fontos tényező.

Back To Top