Fonyódi szállás
Szolgáltatás

Fonyódi szállás télen és nyáron

Fonyódi szállás
Fonyódi szállás

A Balaton partján található Fonyód évről-évre népszerűbb a turisták körében. A tökéletes fonyódi szállás megtalálása nem kihívás, ugyanis számos pontján van látnivaló, így a város bármelyik részén jól járunk a foglalással. A fonyódi szállások kelendőek, de nemcsak a vízpart miatt, hanem a meseszép kilátók és tanösvények miatt is.

Legtöbbek által látogatott kilátói a Sipos-hegyi és a Várhegyi kilátó. A természetet kedvelői barangolhatnak a Kossuth-erdőben, míg a kultúra szerelmesei felkereshetik a Kripta-villát, a Boros-kastélyt, de több nevezetes szobor és emlékmű, illetve múzeum is található a településen.

Nyáron érdemes ellátogatni a Szent István- napi programokra. Nem csupán nyáron találunk impozáns programokat, ugyanis 2010 óta minden évben megrendezésre kerül a Fonyódi Kolbászfesztivál is. A tél legfelkapottabb balatoni gasztronómiai eseménye. A finom sültek mellett, sonkák, szalámik, borok, sajtok és sütemények várják az éhes vagy ínyenc látogatókat. Kézműves vásár is gazdagítja az eseményt.

Back To Top