fül orr gégészet
Szolgáltatás

Fül orr gégészet modern felszereléssel

fül orr gégészet
Fül orr gégészet

A nyelési zavarok, az allergiás panaszok, az orrdugulás és a váladékozás megnehezíthetik a mindennapokat. Ha ezeket a tüneteket tapasztalja, akkor célszerű mihamarabb a fül orr gégészet osztályán jelentkeznie. Az időben elkezdett kezeléssel hatékonyabb a teljes gyógyulás.

Az első konzultáció alkalmával a szakorvos kikérdezi a pácienst azzal kapcsolatban, hogy hol tapasztal fájdalmat, voltak-e korábban ilyen jellegű panaszai, illetve milyen gyógyszereket szedett. A fül orr gégészet korszerű eszközökkel van felszerelve, amelyekkel egyszerűen kideríthető a probléma kiváltó oka. A kórelőzmény megtekintése, a beteg elmondása és a vizsgálati eredmények alapján határozzák meg a kezelési formát.

Sürgősségi beavatkozásokra nem ritkán kerül sor. Ilyen például a mandulatályog, a középfülgyulladás és az orrvérzés. A daganatos megbetegedések száma napjainkban igencsak magas. A fül orr gégészet szakorvosai rákszűrést is végeznek. Bármilyen problémával néz szembe, vizsgáltassa ki magát alaposan, hiszen nem lehet tudni, hogy mi áll a háttérben!

Back To Top