fűnyíró kések
Vásárlás

Fűnyíró kések remek árban

fűnyíró kések
Fűnyíró kések

A háztartási és kerti gépeken nem ritkán kell cserélni egy-egy alkatrészt. A pázsit gyakori nyírása következtében, időnként szükség lehet új fűnyíró kések beszerzésére is. Bár a jó minőségű gépek tartozékai hosszú élettartammal bírnak, időnként cserére szorulnak. Jó tudni, hogy alkatrészeket és tartozékokat a kerti gépekhez már interneten keresztül is vásárolhatunk, hiszen jelen vannak a jól felszerelt online gazdaboltok.

A parasztplaza.hu webáruház állandóan bővülő kínálatában a fűnyíró kések is megtalálhatóak. Az AL-KO kerti gépek roppant népszerűek Magyarországon is, így nem csoda, hogy a webshop is kiemelt helyet szentel a márka termékeinek.

Az eredeti AL-KO tartalék kések a Classic, Highline, Powerline, Silver és solo by AL-KO termékcsaládok benzines fűnyíróihoz tökéletesen alkalmasak. Az AL-KO fűnyíró kések különlegesen edzett acélból készülnek, rendkívül hosszú ideig megőrzik az élüket és nagy vágásszélességgel rendelkeznek. A számos kiváló tulajdonság mellett az sem elhanyagolandó szempont, hogy könnyen cserélhetőek.

Back To Top