Ételek

Füstölt kolbász nagyapáink receptje szerint

Füstölt kolbász
Füstölt kolbász

Szereti a régi, hamisítatlan magyar ízeket? A füstölt kolbász a legkedveltebb hazai ételek közé tartozik – ha reggeliről, vacsoráról van szó – de az üzletekben már csak elvétve kapható a hagyományos eljárással készült, házias változata.

Többféle módon készülnek, így érdemes tisztában lenni vele, hogy milyet emel le a polcról. Az adalékanyagokkal készült bolti kolbász íze teljesen más, mint a hagyományos parasztkolbászé. A Tóalmási azért jó választás, mert bár nagyüzemben készül, de kizárólag hagyományos eljárással, kőfüstölőben, nagyapáink receptje szerint. Egy reggeli, egy útravalónak csomagolt szendvics koronája lehet a finom füstölt kolbász.

A Tóalmási kolbászok nem csak a mintaboltjukban, hanem bizonyos üzletláncoknál állandóan is kapható. Érdemes kóstolót tartani belőlük. A tüzes füstölt kolbász például nem csak a nevében, hanem az ízében is az.

A Tóalmási Mintabolt ritkaságszámba megy a hazai piacon, hiszen itt nem csak sertésből készült kolbászokat vásárolhat, hanem szürkemarhából, szarvasból készült ínyencségeket is. A Tóalmási szarvaskolbász az OMÉK 2015 különdíját is kiérdemelte. Ha Önnek fontos a minőség és a hazai termék, ne szalassza el megkóstolni a Tóalmási Húsbolt és Pecsenyés áruit.

Back To Top