gázolaj szivattyú
Webáruház

Gázolaj szivattyú többféle változatban

A különféle folyadékok szállítása és áthelyezése eltérő megoldásokat kíván. Itt van például a gázolaj szivattyú, ami hasonló kialakítással rendelkezik, mint a víz szállítására használatos modellek, viszont bizonyos mértékben mégis eltér azoktól.

Kiemelkedően hasznos lehet egy olyan cégnek, amelyik nagy létszámú járműflottával rendelkezik. A járművek tanokolása ezzel a rendszerrel sokkal gazdaságosabban megoldható és kevésbé számít időigényesnek.

Viszont ehhez szükséges a megfelelő gázolaj szivattyú, ami ez esetben lehet egy 12V-os vagy egy 24V-os változat. Mivel a teljes szettben minden megtalálható, amire szükség lehet ilyen esetben, ezért a készlet a mechanikus átfolyás mérőt is tartalmazza.

Ennek segítségével pontosan mérhető a szállított mennyiség. A gázolaj szivattyú készletben továbbá megtalálható a nyomótömlő és az adagolópisztoly is. Háztartási célokra a műanyag adagolópisztoly gazdaságosabb választás, míg az alumínium változat már alkalmas az ipari igények kiszolgálására is. Ezekkel a termékekkel gyorsan és egyszerűen elvégezhető a gázolaj elosztása és szállítása.

Back To Top