Gildan galléros póló
Webáruház

Gildan galléros póló többféle színben

Bizonyított tény, hogy szép és minőségi ruhában sokkal jobban érezzük magunkat. Sokkal jobbá válik a munkahelyen is a teljesítőképességünk, mert nem azzal vagyunk elfoglalva, hogy vajon mit gondolhat rólunk az, aki szakadt munkaruhában lát. A Gildan galléros póló sportos és elegáns.

Olyan területeken számít hasznosnak, ahol sokat jelent a megjelenés és a munkafeladatok sok mozgással járnak együtt. A Gildan galléros póló egyszerűen, mosógépben tisztítható.

A vasalás során sem fog semmilyen sérülés keletkezni az anyagában. Első ránézésre teljesen átlagosnak tűnhet a Gildan galléros póló. Ami igazán egyedivé teszi az a logózás, ami gépi hímzéssel kivitelezhető. Ez egy rendkívül előnyös szolgáltatás az árát tekintve. Ráadásul bármilyen hímzett minta felvihető a Gildan galléros póló bizonyos részeire.

A kínálatban megtalálható az ugyanezzel a márkajelzéssel ellátott kapucnis pulóver is, ami ideális választás a hűvösebb munkanapokon. A hatalmas színválasztéknak hála, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő és a cég arculatához illő változatot.

Back To Top