Szolgáltatás

Gold Drip csepegtető cső

Csepegtető

Szeretné Ön is megkönnyíteni a kerti munkát, de még nem sikerült beszerezni az öntözéshez szükséges termékeket? Akkor jó helyen jár, hiszen honlapunkon, a kereső felület segítségével gyorsan megtalálhatja a szükséges eszközöket.

A Gold Drip csepegtető cső, amelynek külső átmérője 16 mm, most optimális áron megrendelhető. A csőben több beépített csepegtető test is található, ezeken keresztül jut ki az óránként 2 liternyi víz. A csepegtető testek közötti távolság 50 centiméter.

A cső egyszerűen és gyorsan fektethető vékony falának köszönhetően. Talajfelszín feletti használatra alkalmas, és a stabil rögzítéshez javasolt használatba venni a leszúró, rögzítő tüskéket is. A termék nagyobb kiszerelésben vásárolható meg. Kizárólag 100 méteres tekercsben kapható, az ár pedig méterre van meghatározva.

A feltüntetett termékek mellé fotókat is mellékeltünk az eszközökről, illetve a specifikációiról a termékleírásokban olvashat bővebben. A csepegtető cső és más hasonló termékek megrendeléséhez, látogasson el honlapunkra!

Back To Top