Lakberendezés Vásárlás

Gyerekszobába is elhelyezhető a kavicskép

Kavicskép
Kavicskép

A gyermeki fantázia végtelen, ezért szinte bármivel tudnak játszani. A legtöbben szeretik a kavicsokat, ezért a számukra egyszerű a kavicskép készítése. Nagyon gyorsan felfedezik benne a saját világukat, ahol mindenből lehet valami. Minden alakítható, formálható, ide-oda rakható és a kavicskép is így készül.

A legjobb talán az volna, ha nem is kellene beragasztani a köveket, hanem valahogyan alakíthatóvá, mozgathatóvá lehetne hagyni. A gyerekszobákba általában a mesék ihlette témák a kedveltek, amelyeket kavicsokból megjeleníteni egy külön kihívás.

Valahogy más kövek illenek ezekhez a történetekhez. Olyanok, amelyek kifejezik azt a szabadságot és nyitottságot, amivel a gyermekek még ösztönösen rendelkeznek. Ez a felszabadító érzés tükröződik vissza azokon a kavicsképeken, amelyek gyerekeknek készülnek.

Sok visszajelzés érkezik, hogy különböző helyekre kerülnek képek a szobájukban attól függően, hogy épp hol találják a legjobb helyét, vagy hol illik bele a most folyó játékba. Pontosan ezért, a kavicskép állítható, nemcsak falra akasztható.

Back To Top