Webáruház

Gyorsan megszerethető az akkus fúró

Akkus fúró elérhető áron
Akkus fúró elérhető áron

Az igényes ezermesterek tudják, hogy érdemes a legmodernebb megoldásokat választani, ami a szerszámgépeket illeti. Ennek tekintetében az akkus fúró kihagyhatatlannak számít a szerszámgyűjteményből, mivel rendkívül praktikus és szinte bárhol használható, ahol csak szükség van rá.

Egyértelmű előnye az akkumulátorban rejlik. Bár erre sokan csak legyintenek, hiszen mi van akkor, hogyha lemerül. Meg lehet szokni a használatát, ezért előre fel lehet készülni arra az esetre, hogyha esetleg lemerülne az akkus fúró.

Például érdemes kéznél tartani egy pót akkut. A modern változatok esetében sokat segít a töltöttséget jelző LED sor, ezért nem fog váratlanul érni, hogyha egyszer megáll az akkus fúró.

Az egyéb funkciói megegyeznek a hagyományos változatokéval. Ennek köszönhetően, ugyanolyan hatékonyan lehet használni, akár egy vezetékes típust. A szénkefe nélküli akkus fúró nem szorul karbantartásra, bár használat után érdemes megtisztítani a szerszámot. A Hitachi és a Makita, por- és cseppálló kivitelben forgalmazza ezeket a termékeket.

Back To Top