Szolgáltatás

Gyorsan tisztítható a Ford Focus csomagtértálca

Ford Focus csomagtértálca

Sokszor megtörténik, hogy amikor elmegyünk bevásárolni és sok mindent veszünk, akkor csak éppen hogy befért minden a csomagtartóba. Amikor sok holmi van összezsúfolva, könnyedén megeshet, hogy valamelyik doboz vagy műanyagüveg kiszakad, és a benne lévő folyadék kiömlik. Ilyenkor előnyös a Ford Focus csomagtértálca jelenléte. Ugyanis nem az jelenti a legnagyobb problémát, hogy minden más termék összekoszolódik vagy vizes lesz, mert ezeket le lehet mosni, vagy éppen megszáradnak, de amennyiben az autó belsejébe ömlik a nedvesség, az akár rozsdásodást is okozhat hosszabb távon.

Az alapfelszerelésbe tartozó szövet szőnyeg nem olyan egyszerűen tisztítható, mint a Ford Focus csomagtértálca. Ezt a főként gumiból készült elemet akár magasnyomású vízsugárral, néhány pillanat alatt teljesen lemoshatjuk, és rövid időn belül, a megszáradást követően vissza is helyezhetjük. A Ford Focus csomagtértálca nagy előnye a magas perem, ami nem engedi meg semmilyen folyadéknak, hogy leszaladjon róla, hanem helyben tartja azt.

Ugyanakkor nemcsak a mindennapokban előnyös ez a termék, ugyanis vannak, akik vásárlás mellett munkaeszközként használják az autót. Ha bármi szállításra kerül a raktérben, akkor a csomagtartó tálca egy elengedhetetlen elem. Legyen az festék, szerszám, építőanyag, vagy akár nagyobb mennyiségű gyümölcs, ezek mind forrásai lehetnek különböző szennyeződéseknek. Azonban nem mindegy, hogy a nehezen takarítható szőnyeget kell majd valamilyen módon megtisztítani, vagy a csomagtartó tálca kerül pillanatok alatt kivételre, és percek alatt végezhetünk a munka nehezével.

Fontoljuk meg alaposan a döntésünket és amennyiben a vásárlás mellett tesszük le a voksunkat, akkor akár online is megrendelhetjük a megfelelő típust! Látogassunk el a gumiszonyeg.eu oldalra, ahol kifejezetten sok márkához illő csomagtartó tálca megtalálható! Néhány kattintás és máris a mi autónkhoz passzoló termék kerülhet előtérbe, amit ha megrendelünk, akkor néhány napon belül, már a helyére is illeszthetünk. Ezt követően tapasztalni fogjuk előnyeit és sokoldalúságát. Ragadjuk meg a lehetőséget!

Back To Top