gyűrűk ura monopoly
Webáruház

Gyűrűk Ura Monopoly limitált kiadásban

A Gyűrűk Ura trilógia elképesztő sikert aratott a világ minden részén. Nem meglepő ezért, hogy számos olyan ágazatot megihletett, ami a termékeit kapcsolatba hozta a filmklasszis szereplőivel, történetével. A pólók, bögrék, játékfigurák mellett, a Gyűrűk Ura Monopoly ötlete is megszületett.

A Monopoly gyártója számos közkedvelt film és animációs sorozat témáját ötvözte az eredeti játék szabályaival. Milyen jól tette, hiszen a rajongók így nemcsak a vásznon találkozhatnak a kedvenc karaktereikkel, hanem az otthonukban is átélhetik a szerepeket egy társasjáték által! A Gyűrűk Ura Monopoly a rajongóknak igazi kincs, de bárkinek remek kikapcsolódást nyújt. A szép kivitelezésű és szórakoztató társas játszása alatt a résztvevők a történet eseményeivel találkozhatnak a kártyákon.

A Gyűrűk Ura Monopoly mezőin a filmtrilógia képei jelennek meg. A magyar nyelvű, limitált példányszámú gyűjtői kiadás remek árban beszerezhető a jatekotthon.hu webshopban. Gyorsan megtanulható szabályai segítségével remek kikapcsolódást nyújt 2-6 személynek.

Back To Top