hajdúsítás
Szolgáltatás

Hajdúsítás, avagy a természetes haj előnye

Amikor hajproblémákról beszélünk, akkor meg szoktunk feledkezni a hölgyekről. Ebben az esetben a legpraktikusabb hajdúsítás a paróka, ami szintetikus vagy természetes hajból készül el. Ha valaki szereti a hosszabb hajat és mindenképpen olyan parókát keres, ami legalább a válláig ér, akkor inkább a valódi hajak között kell nézelődnie.

Miért? A szintetikus jó megoldás, de van egy olyan rossz szokása, hogyha hozzáér a vállunkhoz vagy a ruhánkhoz, akkor bolyhosodik. Nem véletlen, hogy ezek a műhajak inkább a rövidebb fazont oldják meg, mivel ott nem kell a súrlódástól félnünk, így lényegesen tovább bírja a gyűrődést. Abban biztosan mindenki egyetért, hogy a bolyhos haj egyáltalán nem tűnik természetesnek.

Éppen ezért, nézzük meg a természetes hajból készült hajdúsítást, mivel ezek a parókák teljes mértékben hasonlítanak a saját hajunkhoz, kevésbé károsodnak és kedvünk szerint száríthatjuk, vághatjuk, göndöríthetjük. A hullámos haj kedvelői nyugodtan fordulhatnak a sütővasakhoz is, a még eredetibb kinézetért.

Back To Top