Webáruház

Hajdúsító technológia természetes forrásból

Hajdúsítás egyszerűen

Sajnálatos módon, aki kevés, vékony szálú hajjal van megáldva, már biztosan kipróbált néhány terméket vagy módszert ennek orvoslására. A hajdúsító termékek azonban nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeinket, néha még akkor sem, ha valóban kitűnő minőséget választottunk.

Lássuk be, minden változáshoz, ha azt szeretnénk, hogy tartós és hatékony legyen, időre van szükség. Segítségünkre sietve, a Gettik cég kifejlesztett egy forradalmi hajdúsító újdonságot, a haj mikroszálas technológiát, ami pillanatok alatt elkápráztat minket a kívánt végeredménnyel.

Nincs más teendőnk, mint kiválasztani a saját hajszínünknek megfelelő árnyalatút és azzal beszórni a fejbőrt. A termék 100%-ban természetes alapanyagból (moroccan gossypium herbaceum) áll, ami a természetes hajszálhoz nagyon hasonló összetételű.

Ez a hajdúsító nem terheli az érzékeny fejbőrt és a sérülékeny hajat sem, teljesen biztonságos, hiszen szintetikus festékanyagtól mentes. Ne válasszunk alacsony minőségű termékeket, hiszen a szépségünkön túl, az egészségünk is a tét!

Back To Top