Webáruház

Használt már elektromos arctisztítót?

Egészséges, tiszta bőr
Egészséges, tiszta bőr

A bőrünk tökéletes védőpajzsot képez a testünkön. Nemcsak a fizikai, de a kémiai és biológiai veszélyeket is képes elhárítani, semlegesíteni, ezért fontos, hogy elegendő figyelmet fordítsunk a bőrápolásra, hogy elősegítsük a regenerálódását. Az elektromos arctisztító igazán innovatív eszköznek számít. A jótékony hatása már az első néhány használat után érződni fog. Ha még soha nem használt ilyen készüléket, akkor a ballvin.hu weboldalon megnézheti, hogy milyen előnyökkel járhat egy elektromos arctisztító. A bőr apró pórusaiba rengeteg szennyeződés rakódik le, ami többek között a sminkek miatt van.

Azt pedig mindnyájan jól tudjuk, hogy az eldugult pórusok milyen elváltozásokat eredményeznek a bőrünkön. Pirosodás, irritáció, pattanások, mitesszerek és a listát még sokáig lehetne folytatni. Az elektromos arctisztító kényelmesen elfér a markunkban.

A különleges szilikonból készült borítás olyan kialakítást kapott, ami alkalmassá teszi arra, hogy a percenkénti 7000 rezgés során megtisztítsa a pórusokat, illetve a hajszálerekben is beindítja a vérkeringést, amitől az arcbőr feszessé, selymessé és üdévé válik. Hogyha az elektromos arctisztítót használjuk, akkor tulajdonképpen egy arcmasszázsban lehet részünk XXI. századi eszközökkel. Mivel vízálló, ezért az arcpakolások is eltávolíthatóak az alkalmazásával.

Az akkumulátornak köszönhetően, képes az önálló működésre, ezért akár az ágyban fekve is kényeztethetjük az arcbőrünket ezzel a nagyszerű eszközzel, ami kétféle színben rendelhető meg a ballvin.hu weboldalról. A mindennapos használata ajánlott, hiszen így fogja kifejteni a leggyorsabban a hatását az elektromos arctisztító. Azért, hogy alapos munkát végezhessünk az arcbőr megtisztítása során, 15 különböző rezgési fokozat közül választhatunk. Idővel kitapasztalhatjuk, hogy melyek azok a fokok, amelyek a leginkább bizonyultak hatásosnak az arckezelés során. Aki volt már arckezelésen az jól tudja, hogy milyen fájdalmas tud lenni egy-egy alkalom. Az elektromos arctisztító viszont rendkívül hatékony, miközben kíméletes az arcbőrrel.

Back To Top