szakreferens almérés
Szolgáltatás

Hasznos adatokat szolgáltat a szakreferens almérés

szakreferens almérés
Szakreferens almérés

Amikor beindítunk egy vállalkozást, nagyon alaposan oda kell figyeljünk arra, hogy minden előírt jogszabálynak megfeleljünk a működési kereteken belül, különben rövid idő alatt komoly büntetésekre számíthatunk. Ugyanakkor a saját előnyünkre is fordíthatjuk, ha a megadott elvárásoknak képesek vagyunk eleget tenni, hiszen a szakreferens almérés jelentősége is abban rejlik, hogy végső soron a kiadásinkat lecsökkentsük.

Azzal, ha képesek vagyunk egy átfogó monitoring rendszeren belül felmérni nemcsak a teljes üzem energia felhasználását, hanem azt részekre, szektorokra lebontva, pontos számokat kapunk, úgy hatékony stratégiát dolgozhatunk ki arra való tekintettel, hogy merre érdemes elkezdeni egy komolyabb modernizálást, spórolást, a felesleges költségek megfizetésének visszafogása céljából. A szakreferens almérés egyszerűen megoldható, ha együtt dolgozunk egy megbízható partnercéggel, amelyik olyan programok integrálásának a lehetőségét kínálja, amivel a spórolás egy új dimenziója nyílik meg előttünk, miközben az összes hatósági előírásnak teljes mértékben megfelelünk.

Természetesen ez pénzbe kerül, amit valahonnan finanszíroznunk kellene. Itt kerül képbe és szolgáltat a TAO energetika kitűnő lehetőségeket. A társasági adó kötelezettség minden olyan gazdasági tevékenységet végző szervezetre vonatkozik, amelyik vagyon- vagy jövedelemszerzésre irányuló tevékenységet folytat. Ami kifejezetten pozitívum ennek a keretén belül, hogy a kifizetések egy jelentős részét lehetséges felajánlani bizonyos célokra vagy adókedvezményként igénybe venni.

Amennyiben energetikai célú beruházásban gondolkodunk vagy hasonló jellegű felújításokban, akkor az összeg 70 %-val operálhatunk. A TAO energetika ebből a szempontból kiváló megoldást jelent, hogy olyan kiadásokat finanszírozzunk, amiket amúgy is muszáj lenne megejtenünk, hiszen azok jogszabályok által előírtak és kötelező jelleggel bírnak a cégünkre nézve. Belegondolva, egy átcsoportosított összegből tudjuk finanszírozni a modernizálások valamekkora részét. Megéri élni a lehetőséggel.

Back To Top