Thesera kezelés
Szolgáltatás

Hatékony öregedésgátlás a Thesera kezeléssel

A legújabb generációs, tűszúrás nélküli szépészeti eljárás teljesen biztonságos, klinikailag bizonyított és behatásmentes. A Thesera kezelés egy olyan luxus arcápoló módszer, ami 18 év felett minden korosztálynak, minden arcbőr típusra és problémára megfelel. A lifting rendszer nemzetközi jóváhagyással rendelkezik. Szabadalmaztatott és úttörő technológiát használ, ami a jövő bőrápolásában élen jár.

A PDO lifting technológia egy nem sebészeti, minimálisan beavatkozással járó eljárás, ami speciális szálak segítségével felemeli a megereszkedett bőrt az arcon és a nyakon. A Thesera kezelés kevésbé időigényes, mint a hagyományos arc- és nyakfelvarrás vagy orrplasztika, és gyakorlatilag alig van felépülési idő, így a műtétek hatékony alternatívája.

A végeredmény egy felfrissültebb, nyugodtabb, természetesebb és fiatalosabb megjelenés. A Thesera kezelés után a bőr láthatóan megemelkedik, textúráltabbá és rugalmasabbá válik. Emellett a beavatkozás világosítja és kisimítja az arc kontúrjait, tónusát és minimalizálja a pórusokat.

Nincs korhatárhoz kötve a Thesera kezelés

Mindannyian tudjuk, hogy a felszívódó szálas arcformázás mennyire népszerű az esztétikai klinikákon, és milyen hatékony ez a csodálatos koreai technológia, amit már az egész világon használnak. Az új, klinikailag bizonyított Thesera kezelés is ezt a technológiát alkalmazza. Ez az erős lifting hatású eljárás felszívódó szálakkal történik, így a vendégnek nem kell átélnie semmilyen fájdalmat, véraláfutást vagy duzzanatot.

Ehelyett a PDO technológiával érik el a teljes arcon történő behatolást, ami biztonságosabb és hatékonyabb alternatívája a műtétnek. A felszívódó szálas technológia megemeli és feltölti a ráncokat, továbbá sima, ragyogóbb és feszesebb arcbőrt eredményez.

A Thesera kezeléshez különböző hatóanyagok, mint például a hialuronsav, PPC, peptidek és különböző savak behatolása szükséges. A hatóanyagok nano-méretű hordozókba vannak tárolva, így védve vannak az olyan külső erőkkel szemben, mint például a hőmérséklet és a különböző pH-szintek. Ez lehetővé teszi, hogy a Thesera kezelés egyszerre az egész arcot célozza meg, nem pedig csak egy területet.

Back To Top