átlátszó tároló doboz
Webáruház

Helyet takarít meg az átlátszó tároló doboz

átlátszó tároló doboz
Átlátszó tároló doboz

A műanyag tárolók láthatatlanul, de szilárdan beivódtak az emberek mindennapi életébe. Az átlátszó tároló doboz élelmiszerek tárolására, szállítására, fagyasztására és melegítésére használható. Az edények kényelmesek, praktikusak, könnyen gondozhatóak és egyszerű a kialakításúak, ezért szinte mindenhol használják ezeket.

Gabonafélék, tészták, liszt, fűszerek és más élelmiszerek hosszú ideig történő tárolására alkalmasak. Ideálisak készételek, húsok és halak rövid ideig tartó tárolására, gyümölcsök és zöldségek, valamint húskészítmények fagyasztására. Ezen kívül nagyon kényelmesek a főtt ételek hűtőben történő tárolásánál. Az átlátszó tároló doboz másik felhasználási területe az iskolai vagy munkahelyi étkeztetés megszervezése.

Az edények alakja lehet kerek, négyzet, téglalap vagy ovális. A négyzet és téglalap alakú formák egymásra rakhatóak anélkül, hogy üres helyet hagynának. Vásároljon műanyag edényeket, majd vegye hasznukat a hűtőben! Ha az ételeket átteszi egy átlátszó tároló dobozba, sok helyet takaríthat meg.

Back To Top