hidratáló arckrém
Vásárlás

Hidratáló arckrém minden korosztálynak

Az arcunk az életünk történetét hordozza magán, na meg azt, hogy mennyire vigyáztunk rá az évek folyamán. A hidratáló arckrém bármilyen korú hölgy piperecikkei között helyet kell kapjon, hiszen az arcbőrünkre nemcsak a 40-es, 50-es, 60-as éveinkben kell vigyáznunk. Mindegy a gyertyák száma a szülinapi tortánkon, a hidratálót nem lehet kihagyni a mindennapi arcápolási rutinunkból.

Egyrészt azért, mert a szervezetünk már a 20-as éveinktől kezdve kevesebb kollagént kezd termelni, másrészt pedig, mivel az apró szarkalábak, mimikai ráncokat célszerű megelőzni. A hidratáló arckrém minősége vitán felül kell álljon. Választhatunk olcsóbb, kicsit gyengébb minőségű szempillaspirált vagy szájfényt, de a közvetlenül a bőrünket érintő kozmetikumok csak prémium termékek lehetnek.

Az AHAVA márka Time to hydrate hidratáló arckrém családjában minden bőrtípusnak megfelelő, extra hatékony, nappali és éjszakai termékek találhatóak. Érdemes kipróbálni az aktív gélkrémet is könnyű, géles textúrával, ami aktívan hidratálja a bőrt egész nap.

Back To Top