Szolgáltatás

Hidromasszázs zuhanykabin káddal és egyéb kényelmi funkciókkal

Kidromasszázs zuhanykabin káddal

Egy fárasztó nap után mindenki vágyik a jól megérdemelt pihenésre és az ezt megelőző kellemes zuhanyzásra. Azonban előfordulhat az is, hogy annyira fáradtak vagyunk, hogy inkább egy forró fürdőt vennénk, és szükség lenne egy kis masszírozásra is. A kettőt egyben is megkaphatjuk, melyet a hidromasszázs zuhanykabin káddal ellátott változata biztosít számunkra.

Ennek köszönhetően, megfáradt izmainkat ellazíthatjuk. A kényelem fokozásában a hát-, derék- és lábmasszírozó fúvókák játszanak fontos szerepet, mindeközben élvezhetjük a forró fürdő nyújtotta kényeztetéseket. A színes LED világításnak és a beépített rádiónak köszönhetően hangulatossá és frissítővé varázsolhatjuk a pihenést, mindezek mellett tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha egy igazi wellness centerben lennénk.

A hidromasszázs zuhanykabin káddal ellátott változatai igen nagy férőhelyet biztosítanak számunkra, ezáltal kényelmesen kinyújtózhatunk. Egyes típusok felszereltsége által úgy érezhetjük magunkat, minta egy jakuzziban ülnénk.

Back To Top