Autó Szolgáltatás

Hogyan zajlik a defekt javítás folyamata?

Defektjavítás Budapest körzetében
Defektjavítás Budapest körzetében

Szinte biztos, hogy az elméletet csillagos ötösre tudja mindenki, viszont a gyakorlatban már más a helyzet. A körülmények nem túl kedvezőek egy forgalmas főút kellős közepén, ráadásul a stressz hatása alatt könnyen elkövethetünk olyan hibákat, amiket más esetben nem. Habár a defekt javítás házilag is megoldható, közel sem olyan egyszerű, mint szakemberekre bízni. A többéves tapasztalattal nem lehet felvenni a versenyt.

Egy kerékcsere vagy gumiabroncs megjavítását nem kell éveken keresztül tanulni és mesteri végzettség sem szükségeltetik hozzá. Viszont alkalmazkodni kell a helyzethez, nem lehet elsietni, mert a végeredmény vagy nem jön össze, vagy balesetveszélyes lesz. A defekt javítást a Mobilgumis csapata pillanatok alatt képes kivitelezni. Nem kell órákon keresztül rostokolnunk az út szélén lapos gumival, segítség után imádkozva. Hogyha egyszerűen csak autómentőt hívunk, az még nem megoldás.

A kocsi ugyan el lesz szállítva, de félbe kell szakítanunk az utunkat, keresnünk kell egy gumijavító szervizt, meg kell várni amíg orvosolják a problémát és ezután visszaülhetünk a volán mögé. Ez még így leírva is hosszúnak tűnik, nemhogy a gyakorlatban, ami egyértelműen jó néhány órát fog igénybe venni.

Viszont a Mobilgumis specialitása az, hogy helyben segít. Legyen szó személygépjárműről, kisteherautóról vagy motorkerékpárról, a probléma a lehető leggyorsabban meg fog oldódni. Nem árt ellenőriztetni a klímát, mert ha nem működik megfelelő hatásfokkal, akkor lehet, hogy eldugult. Az amobilgumis.hu szolgáltatása erre is kiterjed, illetve igény esetén a klíma feltöltése is kivitelezhető. Hihetetlen, de ez az egész ott helyben elvégezhető. A 24 órás ügyeletnek hála, akár éjszaka is hívható a Mobilgumis csapata. A weboldalon, sok más mellett, megtekinthetjük a szolgáltatás hatókörét. A gumijavítás nemcsak a fővárosban, hanem azon kívül is igényelhető néhány településről. A többéves tapasztalatnak köszönhetően, általános esetben gyorsan kivitelezhető a kerékjavítás, hiszen az idő pénz.

Back To Top