hőszigetelés
Szolgáltatás

Hőszigetelés számtalan előnnyel

hőszigetelés
Hőszigetelés

Akár felújítást végzünk, akár új házat építünk, feltétlenül szükséges a szigetelésre nagyon odafigyelni, mert ellenkező esetben hatalmas fűtésszámlák érkezhetnek a hónap végén. A hőszigetelés többféle anyagból készülhet, mint a kőzetgyapot, EPS, de a cellulózszigetelésnek is számtalan előnye van.

Az első, hogy ez nem tartalmaz semmiféle, egészségre ártalmas anyagot, továbbá elektrosztatikusan és elektromosan semleges, nincs mérgező gáz kibocsájtása, használata során nincs belélegezhető por sem. A cellulóz hőszigetelés hézagmentesen alkalmazható, hiszen a bedolgozási technológia által, garantáltan kitölti a legkisebb üregeket is.

Hőtároló képességének magas értéke azt jelenti, hogy a szigetelés és a fal nyáron sem melegszik fel. Éppen ilyen metódussal szigetelik a Berger házakat, így a legjobb minőséget képviselő hőszigetelés valósul meg. Erről még több információ megtalálható a bergerhazak.hu weboldalon. Tájékozódjon a legjobb módszer felől és ne hagyja, hogy kiszökjön a falakon át az energia, ugyanis a hőszigetelés ezt képes megakadályozni!

Back To Top