hialuronsavas krém
Vásárlás

Hozza a tőle elvárt eredményt a hialuronsavas krém

hialuronsavas krém
Hialuronsavas krém

Ezt az anyagot, ami a szükséges a nedvességszint, valamint feszesség és rugalmasság fenntartásáért felelős, a bőrsejtek termelik. Az életkor előrehaladásával viszont csökken a szintézise, ezért kell a bőrnek ezt az értékes komponenst különféle kozmetikumokkal, különösen hialuronsavas krém segítségével pótolni.

A csodaszer legelőnyösebb tulajdonsága, hogy képes megtartani a nedvességet a bőr mélyebb rétegeiben. Ezen kívül, a hialuronsavas krémek számos egyéb hasznos funkciókat is ellátnak: felgyorsítják a szövetek regenerálódásának folyamatát, megakadályozzák a gyulladás kialakulását és erősítik az erek falát. Nem utolsósorban pedig elősegítik a kollagén szintézisét és semlegesítik a szabadgyököket.

Az ilyen hatóanyagot tartalmazó kozmetikumokat elvileg 25 éves kor előtt is lehet használni a bőr hidratálására. A hialuronsavas krémeknél fontos figyelni a hialuronsav százalékos arányára. Így olajos bőrtípus esetén ennek az értéknek 0,5%, normál bőr esetén 0,5-1%, száraz bőr esetén 1-1,5% kell lennie.

Back To Top