Webáruház

Igazán ízletes a kazein fehérje

Kiváló kazein fehérje
Kiváló kazein fehérje

Szervezetünk fehérjével történő ellátása rendkívül fontos, hiszen azon túl, hogy hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, karbantartja a normál csontozatot is. A nutriversum.com internetes bolt kínálta kazein fehérje egész éjszaka képes gondoskodni a szervezet fehérje-ellátásáról.

Ennek a terméknek a fehérje komplexét tejfehérje koncentrátum, kalcium kazeinát és micelláris kazein alkotja, ezek megvédik a szervezetet a katabolizmustól, akár 12 órán keresztül is. Remek minőségű készítményről beszélünk, amit kitűnő ár/érték arányban vásárolhatunk meg a webshopból. Fogyasztása lefekvés előtt körülbelül 30 perccel ajánlott, így elkerülhető az éjszakai katabolikus állapot. A kazein fehérje kapható eper, banán, csokoládé, valamint cookie-cream ízesítésben.

Tehát finom ízek jellemzik, ezáltal szívesen fogyasztható. Minden további fontos információ megtalálható a webáruház honlapján, ahol meg is rendelhető. A gyors kiszolgálás és kiszállítás biztosított. Rendeljen belőle minél hamarabb!

Back To Top