djeco puzzle
Webáruház

Igazi sikertörténet a Djeco puzzle

Ez a francia márka kiváló minőségű és tagadhatatlanul szép játékok hatalmas választékát készíti. Az általuk gyártott Djeco puzzle stílusa valóban kiemeli ezt a játékot a tömegből. De a vállalat nem helyezi a szépséget a funkció vagy a biztonság elé. A kínálatában szereplő minden terméket igényesen tervezik meg és szigorúan tesztelik a biztonság és a minőség szempontjából.

Az 1950-es években alapított vállalat ma is egy családi vállalkozás, ami anyáról fiúra szállt. Az alapítója akkor hozta létre a kis játékgyártó cégét, amikor kevés nő vágott bele ilyen kalandokba. Véronique Michel-Dalès a Djeco puzzle létrehozásával kezdte a cége történetét, amelyek egyszerre voltak oktató és szórakoztató jellegűek.

Jelenleg művészek és illusztrátorok egész csapata működik együtt szorosan a tervezőkkel, hogy egyedi játékokat, rejtvényeket és kézműves készleteket alkossanak, amelyek révén inspirálják a művészetet, a kreativitást és a fantáziát. A Djeco puzzle meséssé és vidámmá teszi a mindennapokat, mind a gyermekeknek, mind a szüleiknek.

Back To Top