Szolgáltatás

Igen változatos etikett címke

Etikett címke

Gyakran megesik, hogy szükség van bizonyos iratokat ellátni külön jelzéssel. A fontossági sorrendet tartani kell, különben gyorsan káosz lesz az irodában. Milyen módon oldható meg a csoportosítás egyszerűen? Erre a feladatra lett külön megalkotva az etikett címke, aminek előnyeihez nem fér kétség. Nemcsak kézzel írhatunk rá, mert sok változatuk külön nyomtatható.

Ilyen formában az etikett címke még több esetben lehet a hasznunkra. Például ráhelyezzük a cégünk logóját és így minden szórólapra, esetenként bizonyos termékekre is csak egy mozdulattal felragaszthatjuk és máris kész a tökéletes reklám. Gyakran úgy fest az etikett címke, mint egy kis fehér lap, aminek a másik oldala ragad, míg máskor már alapból formát és mintát kap.

A piros pont változat tökéletes figyelmeztetése lehet a sürgősen elbírálásra vagy megoldásra váró dokumentumoknak, de akár az oktatásban is hasznát lehet venni. Az otthonunkban szintén jelző funkciókat tölthet be, sőt, üzeneteket is hagyhatunk vele. Látható, hogy egy olyan egyszerű terméknek, mint az etikett címke felhasználásának csak a képzeletünk szabhat határt.

Éppen ezért, tanácsos számos típusát beszerezni, hogy mindig kéznél legyen az a forma, amire éppen szükség van. Felesleges üzletekbe szaladnunk, ahol az etikett címke választék gyakran nagyon korlátozott, mert az irosz.hu oldalon megtaláljuk azt, amit keresünk. Kattintsunk bizalommal és válogassunk kedvünkre! Jó tudni, hogy hol érhető el bármikor a szükséges mennyiség. A kiszállítás gyors és az etikett címke ára kedvező. Csapjunk le rá minél előbb!

Back To Top