gyümölcs juice
Szolgáltatás

Így készítheted a legfinomabb gyümölcs juice-okat házilag

gyümölcs juice
Gyümölcs juice

Az orvosok nem képesek eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztás. Rengetegen döntenek úgy, hogy megpróbálnak egészségesebben táplálkozni és jobban odafigyelnek arra, hogy mit fogyasztanak. Ha van hozzá megfelelő eszközöd, akkor rengeteg ok van arra, hogy napi szinten igyál gyümölcs juice-okat (forrás: topjuicers.hu). A megfelelő vitaminadagok bevitele mellett, még ízletesnek is lehet nevezni ezeket az italokat.

Kellemes azoknak a fogyasztása, valamint több diéta mellett is alkalmazható, amennyiben valamilyen frissességre vágysz. A lényeg, hogy olyan eszközt használj erre a feladatra, amelyik megfelelően kivonja a gyümölcsökből a kellő vitaminokat. Sokan turmixgépet használnak, azonban az nem mindig állja meg a helyét, mert nagyobb arányú oxidációt idéz elő. Tudni illik, ez a folyamat akkor keletkezik, amikor bármilyen anyag találkozik az oxigénnel, ennek a következménye pedig a tápanyagok minőségének a romlása.

Annak érdekében, hogy ezt sikeresen elkerüld, használd inkább a présgépet, aminek az alkalmazásával érezni fogod a különbséget! Sokkal intenzívebb ízei lesznek a különböző italoknak, arról nem is beszélve, hogy mennyire étvágygerjesztő az állaguk és a színük. Annyi biztos, hogyha komolyan állsz hozzá a gyümölcsök kellő mennyiségű fogyasztásához, akkor nemcsak a bőrödben fogod magad jobban érezni, hanem sokkal egészségesebb is leszel. Minden zöldség és gyümölcs befolyással van a szervezetre, hiszen meggátolják egyes betegségek kialakulását.

Például flavonoidokat tartalmaznak, amelyeknek magas az antioxidáns tartalma, ezért pedig sikeresen előzik meg a szívkoszorúér problémákat. Emellett meg kell említeni az antociánt, valamint a fitonutrienseket, amelyek a vérnyomásra, a húgyúti fertőzésekre, a náthára és egyéb egészségügyi panaszokra vannak jótékony hatással. Manapság mindezt már otthon is elérheted, hiszen beszerezhetsz olyan szerkezeteket, amelyek mindezt sikeresen vonják ki a zöldségekből és gyümölcsökből. Látogass el az említett honlapra és többet fogsz megtudni a részletekről!

Back To Top