pályázatfigyelő oldalak
Szolgáltatás

Így működnek a pályázatfigyelő oldalak

pályázatfigyelő oldalak
Pályázatfigyelő oldalak

Folyamatos fejlesztések nélkül csak nehezen tud versenyképes maradni egy vállalkozás, és amennyiben erre nincsen meg az anyagi fedezete, akkor célszerű igénybe venni a pályázati lehetőségeket. Ehhez azonban meg kell legyen a megfelelő információ, amelyet cégtulajdonosként nehezen tudunk megszerezni, ezért érdemes szakemberek segítségét kérni. A pályázatfigyelő oldalak ingyenesen is felmérik, hogy milyen pályázati lehetőségek jöhetnek szóba egy adott vállalkozás számára.

Rengeteget képesek segíteni az olyan pályázatfigyelő cégek, mint például a Forrás Centrum Kft., amelynek a pályázatfigyelő szolgáltatását ingyenesen lehet igénybe venni. Ez úgy működik, hogy a feliratkozott személy megadja a telefonszámát, amelyen keresztül a szakértők felveszik vele a kapcsolatot. Havonta egy alkalommal küldenek pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet a pályázatfigyelésre feliratkozott ügyfeleiknek, de amint valamilyen fontos esemény történik, azonnal szólnak.

A szakértők rögtön felveszik a kapcsolatot az ügyfeleikkel, ha új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg. És ha ezen konstrukciók valamelyike megfelelő az adott vállalkozásnak, akkor a további teendőket is vállalják a Forrás Centrum Kft. munkatársai. Bár a pályázatírás már nem díjmentes, hanem sikerdíjas konstrukcióban zajlik, mégis megéri a szakértőkre bízni. A pályázati pénzekért hatalmas konkurencia folyik, ezért feltétlenül olyan dokumentációt kell elkészíteni, amely elnyeri a bizottság tetszését.

Szakképzett, profi, alapos pályázatíró segítségével jelentősen megnöveljük az esélyünket arra, hogy hozzájussunk egy nagyobb összeghez, amelyből szépen tovább fejleszthetjük a cégünket. Azért is érdemes a Forrás Centrum Kft. munkatársaihoz fordulni ebből a célból, mert ez a cég eddig már közel 900 nyertes pályázattal több mint 13 milliárd Ft támogatást nyert el az ügyfelei számára. Önnek sem mindegy, hogy jó eséllyel indul egy pályázati kiíráson vagy szinte reménytelenül, az esélytelenek nyugalmával.

Back To Top