trabant modell
Autó

Ikonikus darab a Trabant modell

Ez olyan autó, ami egykor ikonikus szimbólumnak tekintettek. Ez volt a legelterjedtebb jármű Kelet-Németországban és a kommunista államon belüli és kívüli országokba is exportálták.

Az eladása melletti fő érvek azok voltak, hogy 4 felnőttnek és csomagoknak is volt hely egy kompakt, könnyű és tartós Trabant modell belsejében. Ezen kívül, amikor bevezették, gyors és tartós volt. Amennyiben ennek a kultusz járműnek a kicsinyített változatát keresi, a legjobb weboldalon landolt.

Keményen dolgozunk azon, hogy a Trabant modell rajongóknak széles választékot gyűjtsünk össze. Ha egy bizonyos Trabant típust keres, akkor valószínűleg megtalálja a weboldalunkon. Figyelembe véve a gyártott modellek jelentős számát, azt javasoljuk, hogy az ideális termék megtalálásához használja a szűrőket!

A méretarány szűrő a miniatűr Trabant modell méretét mutatja. A leggyakoribb méretarány 1:18, ahol 1 cm 18-at jelent a valóságban. Tehát, minél nagyobb a második szám, annál kisebb lesz az autó. Bármikor nézelődhet és rendelhet tőlünk!

Back To Top