gyerek roller
Webáruház

Imádnivaló szórakozás a gyerek roller

A gyermekek természetesen szeretik az idejüket a szabadban tölteni, rengeteg szórakoztató játékkal fel tudják találni magukat. A szülők is támogatják azt, ha a gyermekünk kihasználja a jó idő adta lehetőségeket. Értelemszerűen, ez idő alatt is fontos előtérbe helyezni a biztonságot, aminek maximálisan megfelel a gyermek roller 3 éves kortól.

A régi rollerekkel össze sem lehet hasonlítani már, amelyeknek a kemény fényváz jelentős sérüléseket okozhatott egy esésnél. A modern gyerek roller esetében csúszásmentes bevonattal látták el a fellépőt, így kiküszöbölve a lecsúszás lehetőségét. A gumiborítású kormány is a gyermekek védelmét hivatott szolgálni.

A gyerek roller széles kerekei nemcsak biztonságérzetet kölcsönöznek, de többféle terepviszony mellett is nyugodtan használható. Az igazán precízen kialakított hátsó fék sohasem hagyja cserben a rollerezőt, akármilyen vészhelyzet is álljon elő. A gyerek roller praktikus kialakításakor a szülőkre is gondoltak a fejlesztők. A legtöbb darab összehajtható, így rendkívül megkönnyíti a szállítást.

Back To Top