Szolgáltatás

Ingyenes gyöngyfűző tanfolyam vehető igénybe

Gyöngyfűző tanfolyam

Néha úgy történik, hogy szeretnénk szép dolgokat előállítani, kedvünk, időnk és hajlamunk is van hozzá, mégsem sikerül, ugyanis nem ismerjük a szükséges technikákat az adott tevékenységhez.

Így van ez a gyöngyfűzés alkalmával is, hiszen sokan elkezdik, azonban menet közben el is megy tőle a kedvük, mert sehogy nem sikerül tökéletesre az alkotás, úgyhogy bekerül az egész a fiók legaljába. Nem kell így történnie, mert a gyongyom.hu weboldal üzemeltetői a gyöngyfűző tanfolyam során megtanítják az érdeklődőknek a legfontosabb tudnivalókat ehhez a munkához. 2017. február 4. szombat, 10.00 óra az ingyenes gyöngyfűző tanfolyam ideje, amikor a szakemberek szeretettel várják a jelentkezőket a gyöngyboltba Debrecenben, a Széchenyi utca 4. szám alá.

Kezdő és haladó szinten történik az oktatás, amelyekhez a szükséges alapanyagok listáját is megtalálja az oldalon. Tehát, amennyiben Ön is szereti a különleges, egyedi gyöngysorokat, akkor mindenképpen érdemes jelentkeznie az ingyenes gyöngyfűző tanfolyamra.

Back To Top