ipanema szandál
Webáruház

Ipanema szandál a vízparti nyaralásokra

ipanema szandál
Ipanema szandál

A nyár közeledésével a szülőknek mindig van egy aktuális feladatuk: vásárolni egy olyan lábbelit, ami alkalmas a tengerparti nyaraláshoz. Az Ipanema szandál az, amit bátran magukkal vihetnek a vízpartra, mert a gyermekek biztonságosan futhatnak benne a homokban és a betonon, de kényelmes a vízben való vidám játékhoz is. Ezek a lábbelik külsőleg nagyon hasonlítanak a klasszikus nyári szandálokra, csak nyitottabbak és színesebbek.

Egyik legnagyobb előnyük, hogy ortopédiai szempontból is hasznosak az állítható rögzítőelemeknek és kényelmes talpnak köszönhetően, ami hasznos a kis lábak megfelelő fejlődéséhez. Az Ipanema szandál minden korosztálynak alkalmas, még azoknak is, akik csak nemrég kezdtek el járni. Ezeket a gyártó kifejezetten a tengerparti nyaraláshoz tervezte és odafigyelt arra, hogy bennük biztonságos legyen a futás.

A rugalmas talp óv a sérülésektől, mert kimondottan jól védi a lábat a kövek okozta szúrásoktól. A lábujj közötti elválasztás miatt, az Ipanema szandál tökéletesen illeszkedik a kis lábakra.

Back To Top