Szolgáltatás

Irodaköltöztetés gyorsan és professzionálisan

Az irodaköltöztetés meg van tervezve
Az irodaköltöztetés meg van tervezve

A Költöztetés-Szállítás szakemberei sokéves tapasztalattal rendelkeznek, így mindenkit gyorsan átsegítenek a költözés nehézségein, ez a szolgáltatás pedig nemcsak magánszemélyek számára van, hanem cégeknek is. Az irodaköltöztetés bizony sok nehézséggel jár, mivel ilyenkor nemcsak a bútorokat kell szállítani, hanem a technikai berendezéseket is, nyomtatókat, faxokat és számítógépeket.

Ezt a folyamatot egy kis tervezés előzi meg, hiszen az ilyen nagy költöztetésben sok haszontalan dolog is előkerül. Az irodaköltöztetés során a cégtáblákat és az egyéb elérhetőségeket is meg kell változtatni a weboldalon és minden olyan helyen, ahol ez fel volt tüntetve.

A vállalat minden partnerének, beszállítójának is levelet vagy valamilyen értesítést kell küldjön, hogy a székhely változik. Az irodaköltöztetés során tervezetet kell csinálni az új létesítményben levő bútorok és egyebek elrendezéséről, továbbá a telekommunikációs eszközök bekötéséről. A Költöztetés-Szállítás szakembereivel előre meg kell beszélni egy időpontot az irodaköltöztetésről.

Back To Top