Egyéb

Ismerjük meg a Campari árát!

Campari ár
Campari ár

Léteznek olyan egyedi italkülönlegességek, amiket mindenképpen megéri kitölteni a poharunkba, hogy legalább egyszer megkóstoljuk. Ha elhatározzuk, hogy bővítjük az kultúránkat az alkoholos termékek fogyasztása terén, akkor a Campari ár véletlenül se álljon az utunkba!

A néhány ezer forintért kapható keserűlikőr rászolgál a bizalmunkra. Egy olaszországi nemzetközi cég termékéről van szó, ami jellemzően gyógynövényekből és gyümölcsökből, főleg a keserűnarancs kivonatából születik meg. A Campari ár függhet az alkoholtartalmától, amit mindig az adott országtól függően állítanak be. Magyarországon ez 25 %. Gyakori alapanyagnak számít a különféle koktélokban. Nagyon jól ismert vörös színe van.

Általában citrusfélékkel szokták keverni és felszolgálni. Bátran próbára tehetjük a mixer tudásunkat és tesztelhetjük, hogy mi mindenre vagyunk képesek, tudunk-e valami sajátosat teremteni belőle. A Campari ár részletesen megismerhető a premiumitalnagyker.hu weboldalon. Rendeljünk egyszerre akár több üveggel, hogy mindig legyen elegendő tartalék, ha szükség volna rá!

Back To Top