Ékszer

Ismerjük meg a páros karkötő előnyeit!

páros karkötő
Páros karkötő

Léteznek olyan különleges ékszer összeállítások, amelyekre egyszerűen öröm már csak rátekinteni is. A dekorációtól eltekintve még tovább mehetünk, ugyanis gyakran igen hasznos tulajdonságokkal és egyedi képességekkel van felvértezve az ásványi összetevőből megalkotott páros karkötő. Természetesen sokan csak divatból viselnek ehhez hasonló kiviteleket, de gyakran tudatosan és konkrét céllal történik az időnkénti hordás.

Azt hihetnénk, hogy a spiritualitás szemszöge csak mese, ahogyan az is, amikor testi, lelki és szellemi szinteket sorolunk fel vagy a csillagjegyek sajátosságait vesszük alapul, de valójában ezeknek komoly hátterük van és együtt működve értelmezhetőek, csak a földhöz ragadt materialista szemléletmód nem engedi, hogy elismerjék ezt a kapcsolatrendszert. A páros karkötő kétség kívül remekül fest valakinek a csuklóján, de akarva-akaratlanul kihat ránk más szinteken, ezért jó, ha tisztában vagyunk a képességeivel. Lássunk egy konkrét példát erre vonatkozóan!

Az ónix koronás páros karkötő például aktivizálja a gyökér és korona csakrákat. A Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyekhez kapcsolható a legszorosabb módon. Szellemi szinten segíti a viselőjét az érvényesülésben, amire a modern korban kiemelt szükség van. A páros karkötő a lelkünkre is kihat olyan formában, hogy erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet. De itt még nincs vége a sornak. Az elménket élesíti, kimondottan a logikára, józan gondolkodásra, érvelő képességre és a kontrollra való tekintettel.

A páros karkötő ereje megmutatja magát a testünkre való hatásával, ugyanis javítja az idegrendszer működését, erősíti a hallást és segítségünkre lesz a belső fület érintő problémák leküzdésében. Jól látható tehát, hogy mennyire sokoldalú a páros karkötő ezen fajtája. Természetesen ez még semmi ahhoz képest, amikor többféle ásvány képességei vannak összekovácsolva, ugyanis ilyen formában fokozódnak a képességeik. Megéri kicsit elmélyedni ezekben, majd okosan kiválasztani azt a páros karkötő típust, amelyik minden téren megfelel az igényeinknek és ezért nagy örömmel viseljük azt.

Back To Top