Az egészséges női mell kézikönyve
Vásárlás

Jó útmutató Az egészséges női mell kézikönyve

Sajnos, a mellrák évente rengeteg nő életét oltja ki kíméletlenül. Minden esetben, amikor ezt a betegséget megállapítják valakinél, felmerül a kérdés, hogy megelőzhető lett volna-e? Hála az orvostudománynak, ma már egyre többen élik túl ezt a szörnyű kórt és Az egészséges női mell kézikönyve legfontosabb üzenete az, hogyan lehet a mindennapi döntésekkel elkerülni a mellrákot.

A kiadvány dr. Kristi Funk, az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb mellrák specialistájának a munkája, akinek olyan világsztárok bíznak meg a szaktudásában, mint például Angelina Jolie és Sheryl Crow. A gyógyulás reménye nagyon sok emberhez eljut, mivel egyre több híres nő vállalja fel és osztja meg a tapasztalatait a betegséggel kapcsolatban.

Hatalmas segítség lehet minden hölgynek Az egészséges női mell kézikönyve abban, hogy megelőzze vagy túlélje a mellrákot. Kevés megbízható útmutatás létezik arról, hogyan javíthatjuk a melleink egészségét, miként csökkenthetjük a rákos megbetegedés kockázatát. A boldog és egészséges élethez remek útmutató Az egészséges női mell kézikönyve.

Back To Top