Webáruház

Jótékony masszázs a TriggerPoint henger révén

TriggerPoint henger

A masszírozás nem csupán relaxáláshoz, feltöltődéshez kiváló, hanem edzés előtt és után alkalmazva, az izomláz és a különféle sportsérülések is megelőzhetőek általa. Persze nincs idő és alkalom sem, hogy mindig, mielőtt mozogni szeretnénk valamit, elmenjünk masszázsra, viszont a TriggerPoint henger segítségével mi magunk is átmozgathatjuk az izmainkat.

A puha felületű masszázshenger belsejében egy erős váz található, így bátran lehet terhelni. Akár rá is nehezedhetünk a teljes súlyunkkal és úgy görgethetjük magunk alatt. A speciális kialakításnak hála, a hatás legalább olyan jó lesz, mint egy kellemes masszázs esetében, ugyanakkor sokkal egyszerűbb és bárhol, bármikor bevethető.

Sőt, a TriggerPoint henger még az utazásainkra is magunkkal vihető, hiszen ha a közepét telepakoljuk, alig fog egy kis helyet elfoglalni. Így a nyaralás alatt sem kell lemondani a TriggerPoint henger jótékony hatásairól és bátran futhatunk egyet a tengerparton vagy valamelyik nagyváros híres parkjában, mert nem fog sérülés vagy izomláz fenyegetni.

Back To Top