kabin bőrönd
Táskák

Kabin bőrönd nőknek, férfiaknak

kabin bőrönd
Kabin bőrönd

Amikor hosszú útra indulunk repülővel, akkor számolnunk kell azzal a köztudott ténnyel, hogy az adott légitársaság kézi poggyászra vonatkozó előírását be kell tartanunk. Tehát olyan kabin bőrönd beszerzésére van szükségünk, amit felvihetünk magunkkal az utastérbe. Már az interneten keresztül is megvásárolhatjuk a méretben és minden egyéb paraméterében az igényeinkhez passzoló koffert. A bagbox.hu webáruház gazdag kínálatában szerepel például az Ormi Fractal kabin bőrönd, ami a legszigorúbb méretkorlátozásnak is eleget tesz.

4 darab kerékkel van ellátva ez a keményfalú koffer, amelyek stabilan és hangtalanul működnek, köszönhetően a rendkívül precíz gyártásnak. A keményfalú kialakításának hála, igazán tartós, strapabíró darab. Ez nagyon fontos dolog, mivel bőröndöt nem veszünk minden héten, de még évente sem. Ez a kabin bőrönd sok légitársaság fedélzetére felvihető, mint a Ryanair, Lufthansa, British Airways, EasyJet, Vueling, Aer Lingus, Air Canada, Ar China, ANA, Austrian és még tovább sorolhatnánk.

A Ryanair bőrönd pontos méretei

Nemcsak az ismertetett koffer vihető fel a légitársaságok fedélzetére, hanem számtalan más modell is, amelyeknek megvételére lehetőséget nyújt a webshop. A Bontouir Horizontal keményfalú Ryanair bőrönd tökéletesen illeszkedik a légitársaság elvárásaihoz. A méretei 55x40x20 cm. Kapható 3 színben, lime-zöldben, barnában és sárgában. Ezeket a színeket leginkább a hölgyek szokták választani, tehát ez a termék, kifejezetten kecses megjelenésével éppen nekik való.

Felületét egy alig észrevehető rombusz designú rece hálózza be, ami megvédi a koffert a karcolásoktól, de ugyanakkor nagyon jól is mutat. A Ryanair bőrönd anyaga hő- és napfényálló ABS, nem vetemedik, rugalmas, de elképesztően szilárd is. A termék magas minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a gyártó 2 év garanciát biztosít rá. A webáruházban nem csupán a nők, hanem a férfiak is megtalálják a maguknak valót a Ryanair bőrönd kategóriában. Így a fontos dolgaikat az utazás ideje alatt is maguk mellett tudhatják.

Back To Top