Szolgáltatás

Kapható a tengelysúly mérő hordozható változata

tengelysúly mérő
Tengelysúly mérő

A gyártók manapság már olyan kütyüket is létrehoztak, amelyeket szinte el sem tudnánk képzelni. Elég belegondolni a tengelysúly mérő egyszerűségébe, ami megkönnyíti a sofőröknek az áruszállítást. Természetesen ezt a legtöbb helyzetben szállítmányozással foglalkozó vállalatok szerzik be, hogy semmilyen fennakadás ne történjen, amikor össztömegről vagy tengelysúlyról van szó. A kerekeknek a terhelését egészen pontosan kimutatják, amivel ellenőrizhető, hogy túllépte vagy nem az adott korlátot.

A tengelysúly mérő könnyedén alkalmazható személygépjárművek esetében is. Mivel viszonylag kicsi termékről beszélhetünk, az könnyedén elfér a csomagtartóban. Nyugodtan tárolhatja akár ott is, és amikor szüksége van rá, akkor bármikor felhasználhatja. A továbbiakban használható még traktor, nyerges vontató, targonca és kisteherautó esetében. Olyannyira precíznek számít a tengelysúly mérő, hogy még a jármű átgurulása közben is képes megállapítani az össztömeget és a tengelyterhelést.

Ráadásul a produktumba van építve egy apró nyomtató, aminek a segítségével bármikor képes dokumentálni a megmért adatokat. Szóba jöhet a komolyabb munkálatok során a tolatókamera munkagépre, amit meg kell hagyni, hogy remek ötlet. Legyen szó építkezésről, raktárhelyiségről vagy egyéb munkálatokról, az említett eszköz nemcsak a munkafolyamatokat könnyítené meg, hanem sokkal biztonságosabbá is teheti azokat. Köztudott, hogy minden járműn vannak bizonyos holtpontok. Ezek miatt érdemes megfontolni a tolatókamera munkagépre beszerzését.

Sokkal könnyebben lesz képes manőverezni a sofőr, hiszen pontosan tisztában lesz azzal, hogy mi veszi körül a járműt. A munkagépeknél minden láthatóvá válik, ami a szerkezet mögött zajlik, legyen szó tereptárgyakról, épületekről vagy emberekről. Amennyiben beszerzi a tolatókamera munkagépre való változatát, rögtön fellélegezhet. Már csak annyi a feladata, hogy telepítse és teljes mértékben biztonságosnak nevezheti a munkavégzést. A sofőr tisztában lesz a környezetével, ezért az ütközéseket is képes lesz majd kikerülni.

Back To Top