Szolgáltatás

Keresőmarketing profi módszerekkel

Keresőmarketing

Egy weboldal létrehozása után, gyakran azzal szembesül a tulajdonos, akár magánember, akár cég, hogy az oldalának nagyon alacsony a látogatottsága, nincs számottevő forgalma, hiszen nem is tudnak róla. A keresőoptimalizálás és keresőmarketing, mint alternatíva az oldal feljavítására, még ilyenkor sem jut sokaknak az eszébe, mivel nem tudják, hogy pontosan mi az, vagy téves ismereteik vannak róla.

Pedig tulajdonképpen a keresőoptimalizálás sok, a találati listákon háttérbe szorult weboldal számára jelentene megoldást. Miért is tartózkodnak még ma is sokan tőle? Egyrészt azt hiszik, hogy nagyon drága. Pedig tulajdonképpen csak egyszeri befektetéssel jár, és utána, ha a megfelelő helyre jutott a találati listán, már ingyen biztosítja a látogatókat.

A másik tévhit, hogy rögtön meghozza az eredményét, így ha ez nem történik meg, felesleges pénzkidobásnak gondolják. A keresőmarketing eredménye viszont akár hónapokig is várathat magára, hiszen ennyi időbe is telhet, amíg egy oldal a találati listákon a legjobb helyekre kerül. Ez nem azt jelenti, hogy a marketinges szakember nem végezte megfelelően a munkáját, egyszerűen csak ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a linképítésnek és más módszereknek köszönhetően az oldalt a kereső az elsők közé tegye.

Érdemes tehát egy kicsit képbe kerülni a keresőoptimalizálás terén, hogy a szolgáltatást igénylők tudják, hogy pontosan mire is számítsanak. Először is tisztázni kell, hogy pontosan mit is jelent a keresőoptimalizálás? Ez egy olyan folyamat, amely során egy weboldalt úgy alakítanak át tartalmát illetően, hogy az a keresési listákon minél előrébb kerüljön.

Ennek köszönhetően egyre többen fognak rákattintani, akik között nagy valószínűséggel lesznek olyanok is, akik majd nemcsak átböngészik az oldalt, hanem vásárolnak is, vagy igénybe veszik a reklámozott szolgáltatásokat. Másodsorban jó, ha minden weboldal tulajdonos ismer egy olyan, keresőoptimalizálás terén profi céget, aki a lehetőségekhez mérten a legtöbbet hozza ki egy weboldalból a Google irányelveit szem előtt tartva.

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség szakértelmét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az utóbbi időben szinte az összes általuk keresőoptimalizált oldalt a Google találati listáin az elsők között szerepel. Munkájuk során nemcsak arra figyelnek, hogy egy oldal a keresőmotoroknak minél előnyösebbnek tűnjön, hanem a minőséget is szem előtt tartják. Bátran választhatja őket mindenki, aki azt szeretné, hogy weboldala ne csak egy legyen a sok közül, hanem a keresőoptimalizálás után az elsők között szerepeljen.

Back To Top