kerítés kapu
Webáruház

Kerítés kapu magán- és ipari területekre

Az otthon megtervezésekor gondoskodni kell a védelem megfelelő szintjéről is. A kerítés kapu megakadályozza a belépést a területre, ezért a fő funkciója a biztonság. A különböző változatokat nemcsak magánterületekre telepítik, hanem ipari létesítményekbe, raktárakba és tárolókba, műhelyekbe és terminálokba is, vagyis mindenhová, ahol korlátozni kell az idegenek belépését. A keritesrendszerek.hu online áruház katalógusa olyan termékeket mutat be, amelyek sok éven át tartanak és megbízható védelmet garantálnak.

A kerítés kapu gyártásához csak kiváló minőségű anyagokat használunk. Tudjuk, hogy mennyire fontos megvédeni a magántulajdont vagy megakadályozni, hogy a betolakodók belépjenek egy vállalkozás területére. Ezért az összes termékünk felépítése nagyon megbízható. A speciális polimer bevonat, amit a felületvédelemhez használunk, nemcsak szép fényt ad, hanem a korrózió- és fagyállóságról, az egyszerű használatról és a kerítés kapu légköri csapadékok hatásainak való ellenállásáról is gondoskodik.

Ugyanez igaz a kerítés panelekre is

Manapság számos új építőanyag jelent meg, ám ennek ellenére a hagyományos megoldások továbbra is népszerűek. Az emberek a kerítés panel tekintetében is törekednek a kényelemre és ez a tudatalattijukban a természetes anyagokkal és építési módszerekkel társul. Ráadásul a fa mindenképpen barátságosabb, mint a fém vagy a beton. Ha a kerítés panelek között még rések is vannak, akkor az azt jelenti, hogy a Nap néha besüt majd az udvarra. A másik fontos szempont, hogy a fa harmonizál a környezettel és kiegészíti a ház udvarának kialakítását.

A keritesrendszerek.hu online áruház által kínált számos lehetőség közül, Önnek csak ki kell választania az ingatlanjához legjobban illő lehetőséget. A fa térelválasztók gyártásához kemény és puha fafajták is felhasználhatóak. A legkeresettebbek azonban a hagyományos fenyőből és vörösfenyőből, valamint cédrusból készült változatok. A fa kerítés panel azonban inkább egy átmeneti jellegű és alacsony költségű megoldás, mint állandó és megbízható védelem.

Back To Top