Könyvelés
Szolgáltatás

Kérjen ajánlatot könyvelés ügyben!

Könyvelés
Könyvelés

Mondhatni mindegy, hogy milyen jellegű dologról van szó a vállalkozói tevékenységen belül, minden szolgáltatással kapcsolatban érdekes kérdés lesz az árazás, hiszen mindnyájan pénzből élünk, ez nem vitás.

A könyvelés kapcsán felmerülő költségek is tényezőként kezelendőek és el kell mondani elöljáróban, hogy több típusú árazás is létezik. Van, amikor fix, tehát előre meghatározott összeg kerül kiszámlázásra minden hónapban, függetlenül a könyvelendő számlák mennyiségétől.

A másik lehetőség, hogy változó a pénzügyi koncepció és előre meghatározott feltételektől teszik függővé a végösszeget. Esetenként a kettő kombinációjára is sor kerülhet és valószínűleg ez lesz a legáltalánosabb, leginkább bevett gyakorlat, hiszen mindkét félnek ez szokott a legelőnyösebb lenni.

Természetesen a vállalkozói tevékenység milyenségén is múlik, hogy mi lesz a kedvezőbb ajánlat, de nem mindegy, hogy szolgáltató, esetleg gyártó vagy kereskedő cégről van szó és persze a cégméret sem mindegy, ha éppen a könyvelés a téma.

Back To Top