Szolgáltatás

Kevés a tennivaló egy betonkerítés telepítése során

A betonkerítés telepítése
A betonkerítés telepítése

Már az építkezés során felmerül a kérdés, hogy miként legyen körbekerítve a telek. Van, aki a házzal párhuzamosan elkészíti a telekhatárra tervezett építményt is. Mások pedig, a hulladék lécekből ácsolnak ideiglenes kerítést, hogy amíg el nem készül a végleges változat, addig se ne legyen ösvény a telken.

Egy betonkerítés telepítése során sem kell többet betonozni, mint egy dróthálós vagy deszkás kerítés készítésekor. Hiszen ugyanúgy csak a tartóoszlopokat kell bebetonozni a földbe és ezek közé majd utólag becsúsztatni a kiválasztott mezőket, az előre legyártott mintás betonlapokat.

Ezek fogják majd a változatos mintázattal, íves kialakítással vagy érdekes áttörésekkel díszessé varázsolni, hogy ne egy szürke monstrum kinézete legyen az egésznek. Van már 2,4 méter magas betonkerítés is, igencsak elérhető áron.

Össze lehet hasonlítani, hogy más anyagból készítve, méterenként ilyen magas kerítés vajon mennyibe kerülne. Valószínű, hogy tartósság, ár és esztétikai értékeit összevetve, a győztesek között lenne ez a termék.

Back To Top